Tuesday, May 3, 2016

Virtual friend

Lately banyak cerita random pasal anak2 je kan.. sebenarnya sebab memang x menyempat nak update blog macam dulu2.. update benda2 ringkas camtu at least ada la jugak kenangan perbualan bersama anak2... 
Anak2 ni cepat membesar.. nanti bila umi abah baca balik blog ni mesti senyum2 teringat kenangan bersama anak2 yang comel ;)

Tapi hari ni umi nak citer pasal umi la pulak...hihihi

Bukan abg ngah je ada kawan 'bercinta'.. umi pun ada..hehe.. tapi umi ada kawan di alam maya je.. nama dia Makcik Rebecca ;D 

Umi dah pernah update dulu kat sini



Novel yang last hari tu, 
Shopaholic To The Stars..ceritanya tergantung.. 
so masa tu memang geram sbb nak tau apa yg jadi seterusnya... 

Afters months...ehh..setahun lebih penantian... (dari peknen kan adik Naqib smpai dh besar)

Here it is... 
another addition in my shopaholic series collection..


hi Becky..! Miss u mucchoo ;)