Wednesday, October 12, 2016

Splash splash ;) Part 3

Jom cepat2 setelkn entri main air nih
Yg ni 2nd last dah ok
Hehe

Kali ni umi kursus
3H2M
@
Grand Puteri Hotel, KT

Hotel ni kat tgh2 bandar KT
Dekat Masjid Putih
kalau dari stesen bas kt tu jalan kaki je

Ni kawasan biasa ni
tempat permainan..hehe
hb sy kan org KT
plus area ni mmg tempat outing2 masa dok MRSMKT dulu
hehe

Lately, balik KT xde can nak ronda sgt
mesti dok umahh je sbb balik pun x selalu n masa limited

tapi datang dok kat hotel ni pun bukan ada masa nk jalan pun
timetable kursus mmg pack smpai malam

Ni kat Emporium Hock Kee Seng
wahhh..sebut emporium macam gah sgt kan
sbnanya ni supermarket yang olskool sgt
dah ada sejak zaman dulu2 lagi
kat sini jela tempat beli sabun bedak deodoran masa sekolah dulu
hihi
nostalgiaaa

tapi saya suka je datang supermarket olskool gini sbb barang2 dia senang nak capai
kalau nak buat 'pembelian kilat' tu mmg prefer kedai camni
hihi


minum petang with kiddos

Okla jom terjah kolam
kolam dia cenggitu je
4 segi n x besar mana
cuma dia ada 2 section
yang sebelah tembok putih 
section muslimah

tapi no point sbb rasa macam x tercover sepenuhnya
ada certain wall yg agak terbuka n boleh nampak dari luar
ntah, x igt dah

tapi section lelaki la jadi mangsa untuk yang bawak anak2 main
hehe
selesa je area pool dia
plus 1 floor dgn bilik seminar umi

klu kebetulan time abah bawak anak2 turun mandi
ada masa break umi gi jenguk diorang
hehe

yang ni masa 1st day
umi belum mula berkursus
so bolehla umi rendam2 kaki jugak
hehe

alaa tomei2
adik naqib


mainla puas2
orang pun xde
ni time weekdays kan
so bebas la sikit rasa

adik naqib malu2 kucing lagi time ni
takut2 nak main air

dia rasa nak minum je tgk air banyak2 tu
hihi


okla
dah sejukkk dah saya umi
jom naik bilik

(",)

tu je 
k bai

No comments:

Post a Comment