Tuesday, October 11, 2016

Splash splash ;) Part 2

Splash2 Part 2

Edisi throwback
^_^

Yang ni di
Tanjung Demong Beach Resort, Besut
Umi kursus kat sini
5H4M

Lama ni nak tinggal ni
dariseminggu sebelum tu lagi dah mula aktiviti propa n lobi anak2
especially kakak
nak kena pujuk n set kan mind dia
umi 'keje kena tido kat sana' katanya

Hari nak anta umi tu 
gerak awal2 siap2 nak piknik dulu
kat pantai Bukit Keluang

Umi buat sandwic gulung n anak2 bawak peralatan melukis
bebudak kecik 2 org dah eksport ke umah aki wan sementara

so kami berpiknik ber 4 la
tu yg boleh kakak n abgah nak melukis bagai tu
kalau x pening kena kacau kat adik2
hihi


kakak tgh cari ilham
abngah wefie ke apa tu
hehe

okla dah habis piknik
masa untuk anta umi 

Waduh2..berdrama air mata la pulak kakak n abg ngah ni
nak tinggal umi duduk asrama sekejap
hehe

dah lama x tinggal anak2 lelama
tu yang berdrama memasing..hihi

ni masa masuk melawat 'hostel' umi

pastu time nak tinggal umi meraung2..
hihihi

ok
sepanjang 5H4M dok sini
hari2 dok lalu lalang melintas pool ni

ni belah orang tua dewasa

ni belah budak2 atau
belah orang tua yang x pandai berenang
hihihi

Hari2 lalu gi makan gi kelas
ternampak2 je anak2 berenang2 kat pool tu

so after selesaii kursus
umi decide ambik extra 1 hari
stay kat sini
bagi can anak2 main kolam

;)

Tu diaa



umi dia pun terliur

masa ni tgh fenomena el nino
panas terikkk

tu yang main pun jaga2
sekejap2 je turun

kakak enjoy main



abngah yg takut air lg masa ni
kena 'ngepek' kat abah dulu
ugut2 sikit cakap pasni xnak bawak mandi kolam dah kalau takut 

baru nak main
hihi

makan aiskrim dulu

Sejukkk umiii
(",)


Next time boleh datang lagi
tak jauh sgt dari rumah
nak solat jamak pun x lepas..hehe

pool dia ok tapi x besar mana
kalau orang luar yg x stay pun boleh main kolam
pay per visit
rm8 x silap

bolehla datang buat hilang bosan anak2 tu
;)

****
Bye for now
Edisi throwback part 3 akan menyusul
(",)


No comments:

Post a Comment