Thursday, September 15, 2016

Splash splash ;)

Lama x update..rindula pulak..

Xde idea nak karang panjang2... nak tepek gambar je...

Jom layan gambar anak2 n mak pak anak main air... 
various tempat, yang dekat2 je..yang termampu.. 
Tapi mostly ikut umi gi kursus atau meeting... 
Dapat hotel yang ada pool best mmg bonusla..hihii ;)

Ok, yang ni kat Sutra Beach Resort

Resort ni area Merang, Setiu
Tempat ni dah laammaaa
bilik pun oldskool semacam

abah cakap dulu rancangan Pop Kuiz kat tv3 tu
hadiah dia pakej percutian kat sini
jadi agak glamer la tempat ni masa tu

saya x igt pun
ada je tgk rancangan pop kuiz yang aznil jadi pengacara tu
tapi x perasan nama tempat ni disebut2..hihi

yang saya ingat rancangan 'saya putarrr halimm' eh
Roda Impian dulu tu
hadiah dia pakej percutian kat Cinta Sayang Resort
yang tu je yg rasa glamer diulang2 2 3 x setiap rancangan..hihii

okla
tu pun nak cerita

>_<

Tapi kat sini
pool dia seriyes luas n cantik

view pool yang nampak seakan bersambung dengan pantai tu yg mahal tu
alignment masa ambik gambar kena betul la..
tu yang klu duduk kat situ perhati gelagat orang2 yg nak berposing semua gigih nak dapatkan view tu
terrrmasukklaaa..

haha

layankan judgement orang
memori kita yang punya
kann
deep sangatt

;p

abg chik sbnanya kurang sihat sikit masa datang sini
dari layan dia nak terjelepek je dengan bantal n handkerchief dia

bawak keluar tgk pool nampak bersemangat sikit
tapi kena jaga2 mood dia


tu abg chik happy sikit

yang dalam pelampung tuuuu..hmm
x yah cakapla

umi tu dah kenapa

yang kat seberang palang tu
dalam dari yang belah sini

1.4m
tinggi umi 1.5m jeww
terjinjit2 dalam tu
hihi



adik

dia xnak duduk dalam pelampung tu sbnanya






ini la yg saya cakap tadi
gigih mintak abah ambik gambar view bersambung tu

dia tanak umi pegang
ni kat tempat dalam ni adikkk



abg chik pulak
takut umi lepas


Abg Chik say Hii..!!



Abg Ngah 
kali ni berani dah main air

 budak ni dah terlepas dari pelampung
aduhhh...dalam air pun umi x terkejar dia
boleh dia berlari2 dalam air

tangan kita pun ditepis2 bila dipegang
Irsyad Naqib sorang ni


ehh..mana kakak

kakak bizi dah bila jumpa kawan baru
budak tu speaking london
pandai pulak dia layan
hihii


Abg Chik dah penat

ok, jommm balik


dah gelap dah

dalam bilik
gambar ni kabur
tapi umi xleh tgk gambar yang berkumpul semua macam ni
pakai baju sama lak tu
mmg tertarik
nak ambik gambar yg perfect semua org ready mmg  x dapatlaa
hihi

jom breakfast
abah x nak ikut
nak cari nasi minyakkk leteww
taula kat kelate xde org makan nasi minyak buat sarapan
datang terengganu je ada
hehe

pepagi buta dah posing tepi pool
makan pun x lalu sibuk nak berendam lagi

siap2 nak cekout
budak ni sebelum ni dia x tau kusyen tu boleh tanggal

pagi tu dia ter tarik
haa..siapla.. main susun kusyen macam kat rumah aki la jawab dia
pheww..!!

tunggu check out

sementara abah sumbat barang dalam kereta

jom kakak
jalan2 selfie2
;)





k
babaiii
;)

No comments:

Post a Comment