Sunday, April 5, 2015

Life update

Fuh..fuhhh... tiup habuk sikitt..

Kesian betul blog ni terabai..hihi.. 

Sekarang ni very the multitasking.. x cukup tangan nak buat semua...

A mother...

1, 2, 3....ehh mana lagi sorang

4
yayy..!!


A 'working mother' i have to say...


Pengawas (Prefect) UMK
(who likes the prefect anyway..)
@_@



Si penjual tudung...


That's my partner aka sales/marketing manager
ai tukang packing jeww
^_^

Visit our FB

***

Si penjual kambing



I'm an authorised agent for Hatinie's Kitchen

Alaa..yg jual kambing perap yang sedapppp sampai ada orang taknak berus gigi tuu..



Visit our FB

***

And also your Financial Consultant


Sesiapa nak simpan duit n nak kembangkan simpanan yang ada tu
jgn sesegan kontek saya ye
sms/wa 016 209 5378


***

Hmm...mmg hectic.. klu difikir2.. mana datang kekuatan dan kudrat nak buat semua ni.. being a mother alone pun dah hectic.. 
tapi sebab suka n enjoy

i enjoy the time with my kids
i enjoy being an auditor
i love food business
n i love selling what women like
selain jual tudung saya juga jual aksesori2 wanita yg lain
cuma x komersialkan tru on9

bila kita buat apa yg kita suka, kita tak rasa pun mcm sedang bekerja
its a bonus when u do what u like n it can generate money
best kan?

(",)

ok la
cukupla tu
bai


***
Pesanan tambahan ~ semua tudung yang saya pakai dalam post ini dari NorisAyu (",)