Sunday, December 27, 2015

Anak2 @ Disney Mini Carnival

Salam semua.. ari ni ada masa sikit, nak tepek gambar2 kenangan anak2 di Disney Mini Carnival Kota Bharu..

Ari tu masa bertugas untuk istiadat konvokesyen di Hotel Grand Riverview nampak banner ni

GRV Mini Disney Carnival

Okla tu..macam menarik la kan.. 
bolehla buat hilang bosan anak2

anak2 masa ulang alik anta ambik umi masa hari konvo tu, nampak banner kat luar hotel, asyik dok ajak2 je la datang.. 
okla, layanzz








Ada banyak games boleh main, 20 jenis games, tapi macam susah je semua..
usahkan bebudak, mak budak bapak budak main pun x lepas
sekali main rm2 je pun, tapi kalau memang dah tau x menang baik x yah membazir duit..hehe

umi bagi kakak main Giant Snake n Ladder ni
minimum org main 4 org, punyala tunggu nak cukupkan lagi 3 budak
sekali tgk org yg datang after kitorg tu, habis 1 family main
kalau tau, dari tadi umi pun nak join..hihi

kakak baling dadu sekali je terus naik tangga
hihi..seronok kakak

tukang sorak kat tepi

memula kakak dah jauh ke atas, sekali ada yang potong kakak
tapi at last

kakak yang menanggg..!
hihi

dapat hadiah crayon
okla tu..
kakak happy ;)




Beli baucer rm10 je
pusing2..baru guna rm4, dahh xtau nak buat apa
kebetulan agak rush nak balik Terengganu masa ni
so decide simpan n datang lagi after balik dari Terengganu nanti

sebab masa ni datang dalam pukul 11 pagi
maskot2 tu semua xde lagi
pukul 6 petang baru start parade
lama lagi nak tunggu tu

balik rumah, siap2 bertolak terengganu

5 hari di rumah aki
semalam bertolak balik kb semula
sedang elok smpai kb nak dekat pukul 6
ajak abah g tengok lagi sekali

tapi, oppss.. kakak pakai baju yang sama
hihi

suruh posing duduk rapat sikit
terus di lompat peluk kakak mcm tu..hehe

Barney & Peter Pan

tapi bebudak ni x kenal pun, sbb x tengok rancangan ni


haa..nampak tu, bila Elsa n Anna datang Kelate
kena pakai tudung..kikiki ;D

 
Cinderella pun bertudung ;)

Eh, abang bomba pun ada



adik naqib x senang hati
gelabah je dia tengok semua maskot2 tu


tq abah bawak kitorg..hihi

kupon x habis kita g beli makanan la
bila lagi nak lepak cafe grv ni

amboi si kecik tu
jumpa makanan baru nak gelak
klu x muka tegang je
tension tgk semua maskot tu sengih kat dia..

ok, tu je
bai~

No comments:

Post a Comment