Sunday, August 9, 2015

Adik Naqib

Si bongsu.. Irsyad Naqib.. Alahhh..yang kita x sedar pregnant kan dia dulu tu..

Sampai dia dah tendang2 perut umi.. dah 5 bulan dalam perut umi baru umi sedar dia ada kat dalam :'))

Besarr dah ni haa...


umi dok scroll gambar yang ambik smlm, tengok2 nampak gambar ni adik naqib dah big boyy.. ;)

Sekarang dah 9 bulan
dah acah2 berdiri.. setakat ni rekod paling lama 8 saat..hihi

Gigi sebatang pun belum tumbuh
rasanya adik naqib paling lambat tumbuh gigi..
abg2 n kakak 5 bulan dah tumbuh gigi
hihi..xpela tumbuh gigi lambat2 sikit
adik naqib adalah seorang 'penyusu yang agresif' (pepandai je terms umi ni..hehe)
klu dah ada gigi x tau la camana... seraammmm
(",)

tapi x kisahla mana2 pun
janji anak2 umi sihat walafiat dan ceria semuanya

alhamdulillah
anak2 yang sihat, ceria, aktif , itu rezeki
bukan wang ringgit kebendaan semata adalah rezeki

#syukurselalu 

(",)

*short update di petang sunday blues

bye

No comments:

Post a Comment