Tuesday, February 10, 2015

Quick Update

Update lilypie je..

smlm tanya husband, 'naqib dah cukup 100 hari ke belum ek?'

'kan ke ada dalam blog?'

Maksudnya lilypie la tu..

Bila scroll ke bawah, dah outdated rupanya..

rasa macam baru je update ari tu.. tapi tu lah..anak ramai kan.. Ada baby baru, kena update lagi..hehe ;)



Bagus juga ada mendalah tu, leh tau dgn betul (taklah spesifik) umur anak, masa nak isi borang ke apa senang.. hihi

Sebenarnya tujuan tanya tu sbb terliur nak minum air kelapa, coconut shake, aiskrim kelapa.. Fenomena kelapa betul di kota bharu sekarang ni..hihi..

Still kena kira manual, umur naqib ari ni  27+31+31+10=99

eh, apesal x cukup 100 hari lagi..huhu

 k bai

No comments:

Post a Comment