Thursday, February 20, 2014

Takde tajuk

Dah lama tak update sampai rasa dah hilang skil bercerita dalam blog..

Skil-lah sahngatt..
Takdela, sebenarnya saya ini jenis yg introvert..
Kalau in-person sy ini bukan jenis yg banyak cakap or bercerita pun.
lagi selesa mendengar..
Sebab tu sometimes saya ini jadi 'kaunter kaunseling' pun ada..
few friends rasa selesa bercerita dgn saya. Walaupun mungkin x pandai sgt pun nak bagi pandangan..
tapi kadang2 dgn bercerita dan meluahkan pun dah boleh buat seseorang rasa lega..
So thats me... pendengar yg tak berapa setia.. ;D

Tapi kalau nak tgk saya betul2 talkative n bercerita.. dgn few friends yg betul2 saya rasa selesa je la..
Thats why saya x ramai kawan pun sbnanye.. tapi kalau ada yg betul2 rapat.. itulah dia.. hehe..

Ok..tapi bila dalam blog.. melalui tulisan.. i can be talkative n penglipurlara..
I'm better at expressing my feeling tru writing..
Sbb tu nak luahkan perasaan kat husband pun tru whatsapp.. ntah hapa2 kan.. ;p

Apa point sbnanye ni..

-_-

I've been soo busy lately.. Entahla.. rasa macam tak berpijak di bumi nyata je..
Masa pun rasa sangat cepat berlalu..
Cuma Irsyad Hadif je rasa cam lambat besar.. hihi..

Dia dah 3 bulan lebih sekarang.. tapi x boleh meniarap pun lagi.. bunga2 nak meniarap pun tak nampak lagi.. berat sikit..
Tak apalah adik.. take ur time.. Milestones budak2 lain2..
No one is going to judge u nor ur mother (saya la tu)..
if ada pun, perlu ke nak kesah benda yang di luar kawalan kita .. right? ;)

Bila dah lama x update ni, banyak cerita n event in life yang dah basi..
So dok pikir2 nak tulis ke tak.. ada yg berakhir hanya di draf.. hehehe.. Slow-slow kayuh la ye.. kita mula dgn recent story dulu.. Next entry (with no expired period) maknanya x tau la pulak bila nak update next n3 tu..hehehe.. saba jela.. ;)

Till then (",)

My 3rd boyfriend
;)