Monday, October 13, 2014

Raya Haji

Saja nak tepek gambar raya haji kat sini, buat kenangan ;)

kakak nak ikut aki, abah, wan n ciksu gi solat raya

umi
tunggu kat rumah jaga budak 2 org niii

Elok sume turun g masjid, bagi susu terlelap pulak dua2 ni
sempatla umi bersiap kejap

Pas sume dah balik, apa lagi, photoshoot jap..hihi



x plan pun nak beli 'baju raya'
umi just nk cari jubah sepasang utk bawak pegi meeting ari tu
g shopping dgn anak dara, apa lagi, kita belum jumpa yg kita punya dia dah tangkap sehelai..hehe
n ungu bukan warna pilihan umi biasanya, tapi sbb kakak dah pilih yg kakak punya kaler ungu, umi pun follow la
klu x, x taula wujud ke x warna ungu dalam almari baju saya, hehe

oh ya, perasan x shawl kami tu
mcm cantik juga kan
harganya rm4 je sehelai
murah kan, selesa juga

jubah saya n husna tu pun murah2 juga
sy mmg x ajar diri n anak2 pakai baju mahal atau branded
asal cantik dan selesa cukup
kalau pandai digayakan nampak eksklusif juga
;)

abg ngah
kena mood elok mmg senyum temewek kalau ajak bergambar
klu x, jgn harap la dapat tangkap pic dia elok2
sbb tu gambar dia x banyak, semua cubaan nak snap pic dia berakhir dgn nampak kelibat je
hehe


macam ni
puas memujuk nak suh bergambar dgn aki
kena kepit dua2 baru boleh snap
hehe

jalan2 petang
sume pepel
layannn

saja menyinggah di Pantai Teluk Ketapang
nak duduk ngeteh2 kat kerusi yg teduh tepi pantai

tapi banyaknya sampahhh

ini pic yg husband sy snap n upload ke fb dia
its true indeed what he said
some malaysians mmg beginilah mentaliti nya
dari segi sampah, di jalanraya, di pasaraya
*sigh*

adik Hadif
yes. pls call him adik Hadif
;)

sweethearts
(",)

Pantai Teluk Ketapang ni, klu x kena gaya pegi, mmg harapanla nk bersantai2 dgn tenang
nak2 kalau time cuti besar
jemmm n crowded

bagi yg x tau, kat sini tumpuan bagi yg nak makan ICT
Ikan Celup Tepung

ekceli ada cerita pregnancy vs Pantai Teluk Ketapang ni
yg terjadi pada saya (2x pregnancy)
n biras saya
bila time dah cukup2 bulan tu, after datang pantai ni, terus balik tu rasa sakit n bersalin
hihi

kebetulan semata2
x dela pulak saya percaya yg pelik2 ke apa

tapi 3 x terjadi
 kebetulan kan
;)

so after 38-39 weeks nnt nak datang sini lagi ke tak nanti?
hihi

k bai~

No comments:

Post a Comment