Friday, October 17, 2014

Posing2 @ Trick Art Museum - Part 2

Sambungan post lepas..

Warning: This post will contain lotsa-lotsa pictures.. :)

so, here we r
Trick Art Museum @iCity Shah Alam

Kakak dh mula semangat nk posing
x payah umi suruh n ajar dah
tgk gambar contoh terus dia buat sendiri



Tgk ek
abg ngah lak posing kat tempat sama
control macho je muka dia
hehe

ok lah
yg ni real sikit
hihihi





Ok, turn umi abah lak
^_^




Abah kata
"ni la bezanya org laki n org ppuan bila bgambar, org ppuan asyik nk pandang kamera je tunjuk muka. X real ah.."

Oowwwkeyyy..foineee..
;p





bagus2 pasni adik2 nak susu kakak tolong perah bagi adik ek ;)



makann budakk..!

Kakak x nak bergambar yg ni
takut katanya
huhu

alololo tomei2
Sambil senyum je ketuk kaca smpai pecah

*perhaps this is what abah told me umi just now :D

 


Pandai kakak tambah props sendiri :)

Huarghh..! Bosan x tgk gambar banyak2..
hihi.. sikit lagi..
^_^






yg ini pun kakak x nak bergambar
takut
tp kena paksa ngn umi
pastu bila dia tgk kat hp sibuk suruh umi delete sbb takut
@_@




Mcm yo yo o je kan
hihi
layann


Yg ini pulak area cafe
patutnya nk masuk cafe ni pun ada extra charge
rm5 klu x silap
tp time ni cafe ni x bukak
N xde org jaga pun so kitorg redah jela bergambar jgk ;)





Ok. Tu saja pic yg nak share
ada banyak lagi pic sbnanye

Next n3 kita tgk area persekitaran kat luar pulak ye
n
sy akan cite knp sy rasa tempat ni 'sesuatu'..

K
bye 4 now
(",)

No comments:

Post a Comment