Sunday, October 26, 2014

iCity - Last entry

Okies..nak habiskan n3 iCity ni.. Banyak lagi benda lain nak cite..hehe

Keluar dari Trick Art Museum tu suasana terang lagi.. jalan2 jap





Memula plan nak g main kat area yg merry-go-round besar tu je.. tapi tersangkut kat sini...


Memula berjalan2 dgn senang hati
bila anak mula tunjuk2 nak main tu nak main ni. Ok. Umi abah dah take note yg dalam pagar kena bayar



Pastu nampak yg ni
xdok dlm pagar

Spontan kakak nk naik n abah angkat


Sekali petugas kat situ datang
kena bayarr maa

Umi pun hulur duit
ehh.. x boleh rupanya
pakai sistem kad

ini kad nye
rega kad RM2 jeww
tapi topup nye ikut suka n ikut nafsu nak main
memula abah kata kita letah seploh hinggit je
umi kata xpela kita letak rm50

Hambikk.. habiss juga
siap permainan kat luar taman ni kitorg byr cash sbb x cukup dah


ala tomei2 abah teman anak2 naik ni
layan anak dara dia
permainan ni nampak seronok
pusing2 berayun2
umi xleh naik sbb peknen



Since abg ngah sgt bad mood
ajak main tu x nak main ni x nak
sgt2 clingy dgn abah

Buat pelepas angin abg ngah since dia minat car kn
masuk ke sini
apa tah nama tempat ni
dlm bangunan
masa ni baru bukak kot
sbb tgh promotion rm10 per ride per person
 Bebudak tecik kena naik dgn adults



Umi n kakak usha dari luar kedai
xleh masuk area sini

Sekali pusing je tempat ni org yg jaga tu dah panggil
alahai rm10 utk 5 minit je rupanya..hehe
sabo jela

nak jugak ambik gambar bawah pokok lampu
sbb rasa mcm dh x larat nak g jalan kat area taman pokok lampu tu
ambik kat sini pun jadila
:)

Nak balik dah
kasi can umi bergambar dgn abah

Ekceli teringin sgt nak naik mendalah belakang tu 
tapi skrg mmg no-no
Nanti dah x peknen kt g lagi ek
tp sume surender xnak naik sbb gayat ni apa citer
kakak n abah awal2 lg dah geleng kepala..hihi

Xpe2.. (",)

****

Oh ya. Masa 1st post ari tu sy ada mentioned kan sy rasa x sedap ati kat sini

Sy mmg rasa mcm tu klu dtg tempat2 mcm ni
Tempat yg too much entertainment. Yg bising. Meriah x igt dunia
 Nnt mcm2 sy pk. Kot jadi apa2 time tgh terleka kat sini. Kot sampai ajal kat tempat mcm ni. 
Nauzubillah

Plus

Tempat ni mengingatkan sy pd sesuatu

Mula2 masuk terus perasan n mentioned kat husband


This is 1 of the decoration there


I do believe in Conspiracy Theory
n this is scary 4 me

:
:
:
.
.

...
bye
(",)

No comments:

Post a Comment