Wednesday, September 24, 2014

Anak penyu

Hihi..

Sian adik.. apala umi ni kata adik anak penyu..

But, looking at these pictures.. mmg mcm anak penyu pun.. anak umi tapi lahir kat negeri penyu kan.. harusla suka pantai, suka pasir macam penyu..hihi ;)

Ekceli saja nak tepek pic adik seronok main pasir hari tu. Umi abah x henti2 dok snap pic anak2 esp adik yg langsung x nampak takut n geli masa kat pantai..

Kakak Husna masa kecik geli bila kena pasir n takut ombak
Tapi sekarang sejak besar dah ok

Abg Ngah Wafiq sekarang geli dgn pasir
x boleh kena kaki sikit meraung2
mulala jadi kaku je dok setempat x nak gerak sampai abah kena dukung
tapi bila main pasir boleh pulak
jalan atas pasir jadi fobia

Tapi Adik Hadif, tengokla tu..








Dia merangkak sampai jumpa lubang ni terus stop n ralit dok masukkan pasir dalam lubang tu

 
see
langsung x takut ombak




 muka curious
;)





my Irsyad Hadif


 
seronok adik merangkak-rangkak kat sini
tempat seluas2 nya untuk adik
umi pun x penat nak kutip2

dah tu apsal umi poyo sgt buat aksi penat kutip anak tu
hihihi

klu kat pantai scene lambung anak mmg wajib ye

turn abah

mcm pelik kan 2 pic ni
kawan sy kata nampak scary

ekceli guna effect dlm hp
umi x reti nak fokus


Adik Hadif seronok
umi n abah teruja nak bawak lagi
dgn syarat pasir n pantai yg bersih mcm kat sini

tak ramai org
tenang je
nampak macam kitorang je yg ada kat situ kan?

ini di Sudara Beach Resort, Bachok

ok people
expect another 1-2 posts di pantai dari saya ye
sbb minggu lepas keje kami jelajah pantai je
hihi

k bai
^_^

1 comment:

  1. Comel2 nyer ank akk
    Dh nk masuk4..
    Sronok tgk ank ramai

    Jemput ziarah blog sy www.hanasihat.blogspot.com

    ReplyDelete