Sunday, June 1, 2014

Gambar berdua..behind the scene

Minggu lepas sy ada update status anniversary kami yg ke 6 di fb.. kononya nak attach kan gambar berdua ter romantik sekali larh..
Scroll punya scroll.. adehh.. baru sedar, x ada yang semenggah rupanya.. hehe..

Sejak2 ada anak ni, seluruh hidup bergelumang dengan anak2.. nak sweet2 ambik2 gambar berkepit pun x de can dah.. hehe..

Pastu, wat azam baru la kekononnya, pasni klu ada event or pergi mana2, wajib nak ambik gambar berdua..

Hmm.. so, yesterday was our 1st event.. but i don't think my resolution is easy to be accomplished..................

This is what i've posted into my Instag yesterday..

Happy, Serene, Peaceful..

(",)
.
.
.


This is what is actually happening



Ada budakk meraung2 x nak lepas dukung abahnya.. riuh rendah jap. 
Kejam betul mak bapak budak tu biar anak meraung2 sbb nak posing..
plus
kejamm giler crop gambar..hahaha


:)


Wait, there's another 1

This is what i'm gonna post in my Instag..


Despite of the damaged props done by my child..
hahaha

Ampunn tuan rumah..

;p

No comments:

Post a Comment