Wednesday, March 12, 2014

Fantasi liarku v Bubu

Entry berasap sebelum ni dah selamat di delete.. Sapa yg sempat baca tu sempatla..hehe

Singa betina mode dah turns to default mode - Ummi Mode ;)

***
Well, again,
feels not right inside,
to write about my personal life, when the whole world..(Malaysian at least) is in grief n in waiting for any updates regarding MH370..

Updates di fb or instg. All the selfie pictures, gambar kita happy2 dgn anak2 dgn keluarga. Gambar kita tunjuk makanan. Gambar kita tunjuk barang mewah kita. Status kita tak tau nak makan apa hari ni, status kita lepas geram, jiwa kacau just because of smallest-smallest things..

Sedangkan orang lain punya isu yang lagi besar dari kita.

Hmm...

Its almost 5 days now..

What is actually happening to MH370..?

Fantasi liar mula berlegar-legar dalam otak ni. Rasa macam nak panggil Doraemon n cari anything dalam poket dia tu yg boleh bantu.

Rasanya fantasi liar saya tu ok sikit kot dari panggil 'raja bomoh'-lah sangatt tu dgn bubu n teropong nya tu..


Hmm..
trobek (throwback) punye pic
if happen to be
its me n my kids on board.........
Allah..
:'(

***






**nak update pasal birthday party ari tu.. ok ke x ek.. Next entry k..

2 comments:

  1. orang tak sempat baca la ayu entry sebelum ni.
    nampak dah ayu tulis suh cepat2 baca. tapi tak sempat gak.nnt ayu crita eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..org ada simpan printscreen klu ana nk baca.. saja malas nk ada n3 camtu dlm blog ni.

      Delete