Saturday, November 2, 2013

Husna:Bye2 school ;)

Umi n abah decide kakak sekolah sampai bulan lepas je.. 
lagipun bulan Nov total hari sekolah di Kelate ni cuma 3 hari je.. 
Banyak cuti, Deepavali, Cuti Bola, Awal Muharam, Keputeraan Sultan 2 hari, 
bahagia betul org2 yg kerja bulan ni.. ;)

Kesian sbnanye bila kakak dah x sekolah.. 
sbb dia suka sgt g sekolah n jumpa kawan2.. 
Kalau umi n abah terpaksa 'pontengkan' dia, 
kena cakap sekolah tutup, x bukak hari ni.. 
kalau x dia nangis xdpt g sekolah....

Sempena last sekolah Khamis lepas, Husna ada sikit tanda mata nak bagi kawan2.. hihi
Ekceli dah lama sgt beli ni, plan asal nak bagi masa besday dia dulu, 
tp time tu umi sibuk berkursus sana sini x smpat nak packing elok2.. 
at last, banyak pensel2 alatulis tu luak kat dia sorang je.. 

Tandamata kenangan dari Husna
Pensel UpinIpin 2 batang, pembaris n pemadam
Packing dalam plastik aiskrim je.. 
TOKEI AISKRIM KATAKANN <--link p="">


Sesi packing
dia mmg suka la aktiviti2 macam ni

yang x tahannya, pembaris ada 3 warna, pink, hijau, oren
semua dia letak warna pink je
umi abah dah larang, 
cakap kawan kakak bukan sume girl, ada yg boy, yg boy x nak pembaris pink.. 
nakk jugak packing letak pembaris pink
dah habis packing baru sedar, dia x simpan pun utk diri dia sndiri yg warna pink..
hehe..mulala nak berair mata
pinky girl sorang nih
@-@

Umi beli jugak kek utk Husna makan dgn kawan2
ni emergency punye kek
maap bebanyak la ye ustazah2 husna, kek seksi sikit, Dora x tutup aurat..hehe
ni je kek paling adorable kat kedai tu time tu
:)

Umi serah kat cikgu husna je manage semua
alhamdulillah Husna happy dapat potong kek n bagi hadiah kat kawan2
hope kawan2 husna pun happy dapat hadiah tu
(",)

Gambar kelas Husna
Spot wc 1 is her??
hihi.. alaa..cikgu ni x tolong betulkan pun tudung husna
kalau umi ada kat situ mesti umi yang over excited touch-up2 dulu sume bebudak tu
masa tgh ambik gambar mesti umi pun sibuk2 suruh sume senyum dulu
barula macam comel jew..macam cantik jew..
kikikiki ;p

anyway pic ni akan menjadi kenangan sepanjang hayat husna
15 tahun dari sekarang husna pasti akan ketawa tgk pic ni
kan?kan?
alaa..
umi pun gelakkan pic umi masa sekolah pasti dulu
[umi sekolah pasti yg sama dgn husna skrg ni :')]
sbb masa tu umi gigi rongak n muka macam tepung gomak
gi sekolah bawak beg raga n selipar terompah
lawak je
hehehe..;p

***

Sampai jumpa lagi kawan2 n cikgu2 Husna tahun depan
insyaAllah

No comments:

Post a Comment