Wednesday, October 2, 2013

Dan Oktober pun menjelma..

Dah 2 Oktober pun hari ni... ^-^

So, my EDD insyaAllah will be on 31st October.. nervousnye...........

32 days to go

x lama dh kn ;)

klu ikut sejarah Kak Husna n Aban Wafiq dua-dua overdue
limit 11 hari
kak Husna umi kena induce pd hari ke 11
aban Wafiq umi sakit sndiri pd hari ke 11 tu

tapi utk adik baby ni
doc x bagi dah umi bersalin overdue sbb adik overweight
so within 32 days ni, insyaAllah..... ;)

Minggu lepas, baru bermula operasi umi mengumbah khazanah2 lama
baju2 lama aban n kakak 

khazanah yg diperturunkan
;)

Kumbah punya kumbah
baju yg sesuai utk diperturunkan kat adik x banyak mana pun

yang banyaknya
baju2 lama kakak
1 luggage besar tu ha
tu pun time nak zip balik kena panjat baru boleh zip

biasalah baby girl kan
baju cantik2 
mmg mengghairahkan..hehe

insyaAllah ada rezeki nak dapat girl pulak
1 luggage baju dah ready ni
hehe
(",)


ini bekalan ke hulu ke hilir
skrg nak g mana2 mesti kna bawak ni
dgn buku pink

Nak cite sikit pasal pampers PetPet dlm pic tu
itu sebenarnya hadiah dari hospital masa umi bersalin Abg Wafiq tahun lepas
kan masa kita discharge kan hospital bagi goodie bag

masa bagi goodie bag tu, abah sorong umi nak keluar dari wad
nurse tu cakap kat umi
"jumpa lagi tahun depan ye.."

Umi jawab
"insyaAllah x kot...hihihi.."

Sekali betul2 jumpa "tahun depan"

Tahun ni harapnya nurse x ulang ayat yg sama
hehe
(",)

35w-o babybump
^-^

No comments:

Post a Comment