Tuesday, October 22, 2013

38w update..

Macam biasa.. hari ahad weekly checkup

checkup paling sekejap antara semua2

masuk2 bilik doc cakap, 'x bersalin lagi awak yee..'

Doc just buat pemeriksaan rutin biasa, minggu ni x scan

check jantung baby je
kepala dah makin turun
air ketuban cukup

everything normal

ada sembab kaki sikittt je
berat umi naik 2kg dari minggu lepas.. 
doc terjerit jugak sikit sbb cam byk naik dlm ms seminggu

sbb raya haji kot
n lately apa2 yg umi teringin nak makan umi terus cari or buat je
sabtu sehari sebelum tu dah ber BBQ bersama family 
dah makan puas2..alhamdulillah
cakap kat MIL, ni klu bersalin esok pun puas ati sbb dah dapat apa yg nak mkn ;)

Now, 

waitingggg



abah dah start Rejuvenate Leave sebulan (unpaid leave)
all for the sake utk teman umi n tolong umi sbb umi dah x larat nak gerak banyak2
abah memang baik hati n sweet
tq abah
(",)

*n over-risau juga
sekarang perkataan paling sensitif yg abah x boleh dengar
bila umi cakap
"sakit perutlaa.."
terus buntang mata abah

kadang buat umi tergelak sbb sakit perut biasa, nak g toilet ke apa
tapi abah dah gabra
hehe

umi pun x boleh buat muka berkerut depan abah
nanti abah tanya "kenapa, kenapa??sakit ke??"
hihihi
;p

1 comment: