Wednesday, September 4, 2013

Kisah Berkonvensyen #2 ~ Anak2 & Flight Delay

Saya akan update kisah ni cepat2 sbb sy rasa x menarik pun utk dibaca oleh org lain.. lebih kepada utk rekod n bacaan sendiri..hehe.. agak bosan kan.. @-@


Anak-anak

So, minggu tu saya cuma ada sehari utk spend masa dgn anak2 di hari minggu.. 
flightnya pukul 9.20malam.. 
hubby lagi sedih sbb dia x balik minggu tu, tunggu sy di sana saja.. so kali ni abah 2 minggu x jumpa anak2.. lama tu.. (bagi yg x tau, ye kami PJJ....).. sian abah :'(

Nak tepek pic comel anak2 di hari jumaat tu... ;)




aki pun semangat main buih..hihi
muncung tu mahal ;)

***
Pic anak2 di airport.. x suka igt balik time ni sbnanye..
sbb rasa sedih.. :'(

kakak o kakak :'(
sedih umi tgk pic ni

Husna yg dah biasa asyik bertepek ngan umi je, nangisssss nak ikut...
sian kakak..

nanti lain kali umi bawak kakak ye..
umi pun x suka nak tinggal2 anak2 umi :'(

adik maintain
tgh beramah mesra dgn semua teman2 sebaya yg ada..

***

datang airport awal sbb kena check in kaunter
(ibu mengandung x bole web check in)
 nasib airport tganu ni mmg x sesak pun
hehe



Flight Delay

Selepas berdrama airmata dgn Kakak Husna :'( 
Sekali elok dah duduk dalam kapal, kapten announce x boleh gerak lagi sbb lcct sesak..
(ekceli dah agak dah delay-delay ni..)
dari 9.20pm menginjak ke 10.05pm
2nd announcement anjak ke 10.20pm pulekk..
ibu mengandung ni dah keperitan menanggung sakit belakang
habis gaya dah duduk, nasib kat sebelah perempuan..

borak punye borak dgn org sebelah rupanya dia pun bertujuan yg sama dgn saya
nak attend Konvensyen Bidadari juga
kebetulan betul.. hehe

dia tnya nanti esok husband akak pun join seminar sekali ke?
sy angguk
"sweetnyeee..." katanya

wiwiwiwiwi
tau dah.......
(",)


***

sambung next n3

No comments:

Post a Comment