Monday, June 10, 2013

Meeting & pulau

Masih ada n3 tertangguh, 
tp kita kasi jalan yg paling latest dulu la..hehe ;p

Dalam post Pantai Pandak dulu sy ada sebut masih belum ada rezeki nk g bercuti di pulau.. 
sungguh x sangka, rezeki tu datang bergolek seminggu lepas tu.. alhamdulillah ;)

Dapat panggilan meeting ke UMT, n aktiviti selanjutnya after meeting ialah ahli mesyuarat dibawa utk melawat Pulau Bidong & Pulau Redang...
Wahh... menarik ni.. (",)

Tapi, apa-apa pun, sebelum gi jenjalan, kerja duluuu... ;p

bilik meeting yg sgt cantik & menjolok mata
sexy you, merahh lagi ;p



Ekceli, program sudah bermula sehari sebelum tu lagi, 
ada perbincangan ringkas n dinner di sebelah malam

tapi memandangkan umi pun baru balik dari bercuti sempena anniversary ari tu, 
so pilih utk x menginap di hotel, berulang dari rumah je, dekat je rumah ngan UMT
so hadir utk meeting je terus

pepagi tu, gerak dari rumah terus siap pakai baju yg sesuai utk meeting n riadah terus, 
malas nak tukar2 baju dah n bawak barang2 terus

sesampai di sana, pihak urusetia tanya umi, sorang je ke? x bawak family ke?

rupanya, majoriti bawak family..
x sangka la pulak, sbb ari tu tgk kat confirmation form xde orang isi pun bahagian ahli keluarga
so umi buat assumption, xde org bawak family since ni adalah lawatan kerja

sekali hapaa
semua berbondong2 dgn pasangan n anak memasing

i iz jelezz!!

zupp..call MIL mintak siapkan husna n anta husna ke UMT

sedang elok abis meeting n lunch., husna sampaiii
wah,lebih bermakna rasanya bila ada anak disisi
x best sensorang 
i'll look pathetic when alone :'(



hihi.. abah x tau lagi ni
terus umi wechat abah cakap husna ikut umi utk trip ke pulau

wuuuu... abah jeless
;p

rugi x plan elok2, kalau x kita satu family leh join
tp sbb minggu sebelum tu abah dah amik cuti lama, so x dapatla nak nolong

tp cian adik Wafiq umi terpaksa tinggal, bawak kakak je
nanti ye adik, bila abah ada kita g jalan pulau lagi
;)


di jeti Merang, Setiu

sambung next n3
~Pulau Bidong~
(",)

No comments:

Post a Comment