Monday, May 13, 2013

PBAKL 2013

Hihi..event dah lama lepas ni..

PBAKL 2013 @ PWTC berlangsung pd 26 April - 4 Mei lepas.

Sejak2 keluar iklan pasal PBAKL 2013 ni, umi adalah sgt teruja x nak terlepas dah kali ni macam tahun2 yg lalu..
last pegi masa tu Husna dalam stroller lg, 3 tahun lepas la kot..

So kali ni, umi amik cuti khas sempena nak g sana, org jauh la katakan..;p
Abah pun dgn rela hati dan sama teruja, mengorbankan satu hari cuti juga untuk teman umi n Husna g sana.. Tq abah ;)


Pepagi tu, drive dari Bangi ke stesen Bandar Tasik Selatan..
mmg plan nak naik tren je g sana, malas nak pikir jem n cari parking kat sana nnt..

parking TBS
since parking kat bawah penuh, berpusing2 la kami mencari parking at last tersasar ke TBS ni
ok, ni 1st time smp sini



hubby insist me utk amik gambar ngan bunting tu
katanya ~buat "KENANGANN" (pic ini b4 PRU)
dalamm maknanya tu


tren dah sampai..!!

ok, bukan, tu tren lain.. 
klu tren sndiri smpai x de maknanya menyempat nak snap pic..;p

lg 2 stesen nk smpai br leh duduk

masih ramai lelaki gagah kurang gentleman di luar sana
hanya terkebil2 memandang wanita mengandung berdiri dlm tren sambil bersandar goyang kaki
ye, masih ada
syukur husband sy bukan begitu orangnya...

*

*

*


~sambung next n3~
di Pesta Buku..yay!

No comments:

Post a Comment