Thursday, May 16, 2013

PBAKL 2013 - Last

Before datang sini, umi dah ada dalam kepala antara buku yg mmg nak beli, 
antara booth pilihan Galeri Ilmu n PTS

ingat nak beli buku terbaru Ustazah Fatimah Syarha - Risalah Raja Sehari.. 
tp time tu belum lancar ek? ntah, x jumpa..
tp dapat beli buku suaminya, Dr. Farhan Hadi ~ Tuhan Lebih Saintifik
;)

x banyak snap pic
sibuk tengok2 n ghairah2 n beli2..
hihi.. hubby n husna pun sama.. semua gila buku..


dalam pada jalan2 tu, bberapa kali la melayan semek ni berenti berehat..
penat katanya
kejap2 duduk minum2.. sambung jalan.. berenti makan kek la,
sambung jalan.. mintak aiskrim pulak.. 

umi pun dah penat jugak sbnanye
kasi can abah g round sorang2 sambil umi teman husna makan
klu x, mesti abah yg kena layan husna sbb umi dah ghairah tgk buku sampai tinggal husband n anak kat belakang.. teruk kan.. huhu



ini dekat booth kedutaan Arab rasanya
depan booth Galeri Ilmu

sib baik ada tempat ni, boleh duduk2 jap
layan husna main kaler2 sambil abah pulak round2

tempat ni disediakan untuk budak2 beraktiviti, baca buku (tp buku bahasa arab la), n mewarna
memang bersepah2 la tempat ni, tempat bebudak kan..


tapi
dapat kat anak dara ai.....
dikemasnya buat macam meja sendiri


x nak balik pulak tu
nak duduk situ lama2
siap suruh beli meja n kerusi tu bawak balik... hmmm...

ni pesta buku nak, bukan pesta kerusi meja... huhu




sambung jalan2..


ehh.. jumpa booth tempat kerja sndiri
:oD
kt belakang tu staf library UMK.. enterframe lak..hihi ;p



booth Sasbadi
ni Lego yang Sasbadi keluarkan
menarik kan?


depan pintu masuk ke pameran Perpustakaan Kuala Lumpur


tu je piccass nye

*
*
*

hasil tangkapan
ni yg umi n abah punye

Husna punye kat SINI


dapat beli majalah anis edisi lepas yg ter miss-miss

dekat pameran Karangkraf, sebesar2 dewan tu, saya tangkap sebiji buku je
Bicara Ini Demi Illahi, buku terbaru TGNA

spot that Math Form 4 book?
tu saya punye.. hihi
nnt cite.. 
eh takk, saya bukan nak mengulang SPM.. ;p

yang paling atas kotak merah kecik tu, non-alcohol perfume, beli utk Aki..

tu je

sebelum balik makan ringan2 dulu kat luar dewan, 
ada booth2 makanan yg hotel sebelah buat, hotel pe tu.. Seri Pacific ek?
ada van A&W, lagi apa ntah, x perasan
meja2 pun banyak disediakan utk kita berehat n makan2
sib baik cuaca dah mendung sikit, x la panas sgt..

pastu kami pun balikkk...

penatnya..
baru terasa sakit tumit berjalan
td x rasa sakit pun..hehe

nama pun perempuan
(",)

No comments:

Post a Comment