Monday, May 13, 2013

PBAKL 2013 #2

Antara-antara tujuan utama datang sini ialah nak bawak Husna ke booth Ana Muslim..

Ok, mula2 masuk je terus org yang pegang signange Ana Muslim tegur Husna..
promote booth Ana Muslim.. melompat2 la Husna...


Agak lama melekat kat sini
abah dah x sabar2 nak round2 dulu
tp umi cakap, ni antara sbb utama datang, 
so bg can la umi Husna cuci mata puas2

memula sekali, 
buat langganan majalah Sayang Muslim
owh, majalah tu sgt bagus 
sesuai utk budak perempuan girly-girly umur 4-7 tahun
kartunnya comel n paling best aktiviti2 dalam majalah tu..

kerana majalah itulah umi sedar yg Husna dah pandai buat matematik tambah mudah 
pandai baca suku kata awal
pandai tulis nama sendiri
n pandai main crosswords

ok, x sangka dia pandai main crosswords, seriuss
masa mula2 dia buat, umi sampai terjerit2 kat abah, 
"abah, abah..tgk husna pandai main crosswords..!!"
kami clap-clap-clap.. sampai Husna kembang hidung ;p

ok, umi over.. 
x salah teruja dgn anak sendiri
jom kita teruja dgn anak masing2 jom ;)

selama ini dia menyembunyikan kepandaiannya, 
umi x tahu until dia meluahkannya melalui aktiviti2 dalam majalah tu..
umi teruja
'<3 nbsp="" p="">







yg ini sama macam kek Husna dulu kan..? ingat x? ;)





*
*

hasil tangkapan di booth Ana Muslim


langganan majalah tu start bulan Julai, so yg bulan 5 n 6 kena beli cam biasa dulu
majalah yg lama2 dilelong 4 RM10

anak dara sempat mengepow umi belikan purse comel tu, 
walaupun umi x bagi sbb umi rasa dia terlalu kecik utk ada purse sendiri.. 
tp sbb comel, umi belikan juga

baju Ana Muslim hijau tu dapat free sbb langgan majalah
buku nota gambar Amani tu umi beli utk umi..oppss..hihi
 n tabung mmg belikan utk Husna 

buku aeiou tu x aci sbb yg tu beli kat booth lain
lastly
abaikan bilik yg bersepah tu..hihi ;p




sambung next n3 ye (",)

No comments:

Post a Comment