Tuesday, May 21, 2013

Nampak je ayu & lembut..tapii...

Emm.. tgk dari luaran mmg terpikat..

Lembutt je.. ayuu jee.. comell je...

Tapi hakikatnya.........
boleh tahan..

Sekali kena penangan dia... 
terdiam terus... 
PANASSS JEE....


*
*

Ehh.. saya mengumpat pasal sapa ni?

Orang di atas kee?
hihi


xdelah
sy mengumpat pasal mendalah kat bawah ni haa...

Losyen Pati Mustajab
Rose Scented

Nampakk je lembut... ayu-ayu gitu
tapi

panassss dia boleh tahannn

Wangiii bau dia
Rasa macam nak sapu buat losyen
tapi jangan cari pasal 
nak pulun lumur macam losyen baby johnsons warna pink lak

ada yang menggelupur nnt.. hehe

skrg, sejak2 peknen ni, 
mendalah ni wajib sapu sblum tido

sbb kadang2 kaki krem tgh malam

bila sapu kat betis, rasa hangatt je.. bestt

sebelum tido mtk tolong husband sapu kat belakang badan
mmg lena tido
selesa je rasa..

Cubalah
(",)


Hihii.. don't worry ni bukan n3 mengumpat org

knp sy letak pic ND kat atas tu?
saja je
kan dia duta Losyen Mustajab.. ;p


kikiki ;p
bye

1 comment:

  1. losyen dia best kan.......hehehe...kalau nak order banyak saya boleh bagi harga special....mesej saya 014 863 7586

    ReplyDelete