Friday, May 17, 2013

Balik kampung semula

Misi untuk ke Pesta Buku dah selesaiii...

Esoknye umi n Husna pun balik kg semula... tinggalla abah sorang kat Bangi.. sobs2

Hujung minggu nnt kita jumpa lg ye abah..

Bagi yg belum tahu, ye kami mmg family PJJ.. @-@

Memula x nak blog pun pasal balik ni, tp sbb ada byk gambar Husna.. saja je nak tepek2 gambar buat kenangan ;)

Memula plan nak balik naik bas je, isnin malam tu
nyaris dah abah nak gi beli tiket..
Ntah macamana umi tergerak nak bukak web MAS..
sekalii.. terkejut badak umi tgk ada promo

RM7 dewasa, RM6 kanak2
WOW!!

Terawang2 rasa..
tanpa fikir panjang, lajuu je book..

Okla,
total2 umi n Husna baru RM120++..  biasa paling murah pun umi sorang dah RM150++..

Untung boleh naik flight balik ni, x la penat sgt n cepat sikit sampai,
dah rindu sgt kat adik Wafiq..
Ohh.. adik Wafiq tinggal ngan Wan n Aki jap kali ni.. sbb adik baru baik demam..
plus nak bawak adik g tempat crowded mcm pesta buku tu rasanya belum sesuai kot sbb adik kecik lagi n lasakkkk sgt...
nanti umi abah bawak adik jalan2 pulak ye ;)


Flight kami pukul 8.20pagi.. pukul 7 pagi baru nak gerak dari Bangi..
Umi dah cuak, takut rushing..


Abah just drop umi n Husna, pastu abah g keje..






Sedar dah lambat, tapi sempat suruh Husna posing2 lg..


At last, 8.10 minit baru lepas kastam
Haa..amikk.. igt KLIA tu kecik ke?
Berlari2 umi n husna.. sian Husna sampai tercungap2 terbatuk2..


Sampai dah last call baru kitorg smpai kat gate..




Since tgk ada lg 2 3 org yg lagi lambat dari kami, menyempatt lg nak amik gambar..
hehe ;p



Fuhh.. sempat masuk dlm plane dgn jayanya walaupun berpeluh2..
sib baik seat no.6 je, x payah nak meredah ke belakang2 dgn beg2 bagai..




Sepanjang dalam flight, Husna melayan aktiviti majalah Sayang Muslim
mmg sengaja umi bekalkan buat hilang bosan dia

Elok2 siap aktiviti2 dalam tu.. sampaiii dah..
Jap je KL-KT, dalam 50minit camtu



Yayy!! Dah sampai ;D

Kat Airport KT
tgh tgu aki datang ambik ;)

Rinduuu adik Wafiq sgt....
:')

No comments:

Post a Comment