Wednesday, April 3, 2013

Shortest trip to Kota Kinabalu #4

Sambungan dari SINI

Esoknya pagi2 buta kami dah kena ready utk program sebenar-benarnya.. meeting di UMS..

Emm, mesti ada yg pelik kn, awat jauh nau nk meeting sampai ke Sabah..

Ekceli meeting ni ada rotation, semua IPTA kena, sebelum ni di UNIMAS, kali ni di UMS.. next insyaAllah di UMT.. org UMT, mohon bawa kami jalan-jalan ke pulau ye ;D

Okla..pepagi tu.. after breakfast, cekidaud checkout, angkut semua beg.. kami dibawa naik bas ke UMS..
Hari ni hari last, flight kami pukul 5.30ptg, meeting jadual habis kul 12,

maknanya..

sempatla shopping jap...hihihihihi ;p

Ohh..kali ni x beria menyenap pic.. mungkin sbb blur-blur badan penat, rushing.. so just follow the flow..
so, x de pic sekitar UMS yg cantik.. tepi laut tau..
kitorg siap cakap, kang ada lanun mendarat kat sini kang.. hihi..diorg gelak je ;D

Okla..pong pang pong pang...meeting bla-bla-bla...


Kul 12 lebih.. habiss..
Alhamdulillah.. selesai tugas..
(",)

Oh ye, ada cenderahati dari pihak UMS... weee..suke2 ;p
Nak tgk x?

Ni dia..


Bekalan berkhemah
hihi..xdela.. ni produk2 Sabahan..
Ada kopi tenom, teh Sabah ngan jem mulberi
nyumss ;p

Brilliant idea..
nanti turn U saya, nak bagi budu, beras pulut ngan lepok..packing cantik2 camni jugak..boleh?;)

ni yg special
ni la collagen @ Sabah seaweed..
yg glamer kat Sabah ni..


instruction penggunaan dia
klik klu xleh baca


Tq UMS.. goodies yg sgt menyentuh hati..hihi (",)

;
;
;

Pas lunch..

"Abg drebar bas.. tolong anta kami g Pasar Pilipin ye.. "


Next n3

No comments:

Post a Comment