Wednesday, April 3, 2013

Shortest trip to Kota Kinabalu #3

Sambungan dari SINI

Trip je yang shortest, tp entri x.. x taula brp episod ni..hihi ;p

Ok, malam tu kami ada dinner.. tapi bukan kat ballroom hotel yang sama, tapi hotel lain, di sebelah.. masih dalam bangunan mall yg sama.. kena jalan kaki sikit la.. dekat je..
Ermm..hotel tmpat kami dinner ni nampak cam ok sikit.. x taula kot sbb sy dah prejudis ngn hotel yg sy stay tu ke apa..huhu

Sy xde snap pic pun spjg dinner ni.. nantila bila pihak UMS emelkan pic2 kat sy, sy update kat sini.. (ada org kesah kee? hihi.. xpela, sy kesah.. sbb ni blog sy..catatan sy.. buat kngn sndiri je pun ;p) 

n sy pun dah x igt apa yg sy makan.. yg sy tahu, semua berat2.. dari makhluk air, darat, udara.. tumbuhan melata, tumbuhan bergayut.. semua ada..hehe

tapi kan, kan td ms kat bilik sy dah bedal megi 1 cup, roti 60sen seketul, kit kat seketul, ngan air milo sekotak plus oren jus yg x minum ms dlm flight td....

makanya, nafsu nak makan ms dinner ni xdela meluap2 sgt pun..
sy cicip sikit2 je semua hidangan.. smpai hidangan 3rd last, sy hanya mampu memandang org lain makan.. huhu..
Surrender..

Masa pengerusi buat ucapan.. ayat pertama yg dia bagi kat kitorang... "Tahniah kepada semua yang berhati kering berani datang ke sini...." hihi.. ;p

sindir nampak.. maklumla, sebelum ni kecohh je org semenanjung takut-takut nak datang.. sekali dah sampai, terus menyesal sbb kansel program lawatan.. siap ada yg request mintak teruskan program lawatan... tp sorila.. nasi dah jadi bubar..ehh..bubur.. (Bubar?~rolling eyes @-@)

Tapi sebenarnya ramai juga yg mmg x hadir n xde wakil.. dari 20 IPTA, cuma 14 yg hadir.. lagi 6 xde.. so agak suram la dinner kali ni sbb x penuh korum.. juara2 karok xde..
Nasib suara pengerusi sebijik Broery Marantika bila nyanyi lagu Widuri.. n suara stafnye sejibik Abu Bakar Ellah bila dia nyanyi lagu Sabahan.. best ;) (Err..Abu Bakar Ellah org Sabah ke Sarawak ekk??)

Mata sy dah nak tertutup sebelum habis event lg.. yela, dari pagi2 buta lagi dah kerah tenaga.. ohh.. nasib pihak penganjur memahami kepenatan kami, event x berlanjutan lama n xde acara yg mendera kami mcm sblum2 ni..hehe.. Pukul 10 dah langsai dah boleh balik bilik... syukurr... ;)

Tapi...

Malam tu......

.
.
.

......saya langsung x boleh tido...

:-/


krekk..krekk..
(bunyi cengkerik)


next n3 ~ ke UMS

No comments:

Post a Comment