Monday, April 1, 2013

Penat n pening

Dah lama x share cerita kat sini.. 2 minggu lalu agak bizi ke sana sini..
Penat n pening..
Lepas ni klu kena travel jauh dalam masa yg singkat mungkin kena fikir balik..
Nak2 dalam keadaan badan x berapa fit macam skrg ni..

4 flight dalam masa 3 hari,
Masuk destinasi akhir, sampai di Terengganu saya sudah agak pening & berhalusinasi..
Rasa lost x tau ada kat mana.. bunyi macam melampau, tp mcm tu lah hakikatnya, mungkin sbb sy sgt penat..

Hari ni 1st day masuk kerja selepas agak lama meninggalkan ofis, patutnya hari ni n esok sy ada program lagi n kena terbang lg, nasib ada bbrp miscommunication, so x jadi pegi.. hihi..selamatt ;p

Ada banyak juga benda nak share n catatkan dlm blog ni buat kenangan..
Next n3 k (",)

Kesayangan 

No comments:

Post a Comment