Monday, April 15, 2013

Kek yang comel

Disebabkan kejarangan umi meng update belog skrg, so cerita yg dah agak2 lama baru nak masukkan kat sini.. owh, nobody cares.. me don't care too.. as long as ada kenangan kat sini ;)

Masa besday Husna 20 Mac ari tu, umi ada di KK. So, wish dari jauh saja, itupun wish kat aki sbb tiap kali umi call anak2 mesti dah tido.. klu x tido pun kakak mesti x nak cakap ngan umi tru fon sbb "malu.." katanya.. hmm.. macam2 alasan dia... 


Besday-besday ni kitorg mmg x beria sgt nak celebrate besar2.. ntahla.. x nak membudayakan kot.. cuma sbb Husna mmg suka kek aising, so wajib beli kek aising pilihan dia tiap kali besday dia.. no candles of course..

Pas umi balik KK, sambung lagi berkursus di KL, after seminggu di KL, singgah di Bangi 2 hari sbb teman abah g kerja, umi n anak2 check in hotel biasa di Bangi... 
Since dekat Bangi umi dah mahir kedai mana yg kek sedap, kedai mana yg kek cantik, so decide cari kek kat Bangi je, kat KL menggagau skt, nak cari dobi layan diri pun x jumpa..hihi...


Sejak2 dah besar, dah sekolah, dah jadi anak dara ni.. minat pun dah berubah.. dulu2 dia ni hardcore UpinIpin, 
now dah pandai girly-girly.. minat pinky-pinky je... 
Utk mengelakkan dia terjebak terminat princess dongengan barat or patung seksi x semenggah tu, baik umi masuk jarum dulu, kenalkan dia dgn watak Ana Muslim.. yang ayu & sopan gitu.. ;)

So, skrg ni, kawan baik dia, Ana Muslim.. nak pakai baju n tudung macam Ana Muslim, jumpa booth Ana Muslim mesti melekat.. sib baik harga barang2 nya tak mahal n cantik2.. umi pun berkenan juga.. ^-^


Emm.. nak cite pasal kek tadi... 


So, inilah kek pilihan Husna tahun ini...
somellll x? ;)
macam sama pulak senyum dgn pipi kembang mcm tu..


x tempah, walk in saja
rezeki Husna, terus dapat yg menepati citarasa dia
warna pink, Ana Muslim.. sejak tau besday dia dh dekat, x putus2 request, 'nak kek Ana Muslim kaler pink..'



Selamat Hari Lahir kakak..
Umi & abah doakan kakak jadi anak yg solehah.. aminnn....
Umi n abah akan sentiasa berusaha mendidik kakak, menjaga akhlak & akidah kakak..
Semoga anak-anak umi dilindungi Allah selalu...
Amin..


Pas bergambar ayu-ayu
Zupp..
bertukar rupa..hihi

*
*
*


Ehh.. adik mana..adik??

Adik dah tidoo....
rugilaa adikk..


Sok pagi2, adik rasmikan kek dia pulakk..
budak cinonet kek pun cinonet..hihihi ;)


Sekian
Siaran tertunda dari BangiView Motel Sek. 9 BBB
28/03/2013

(",)

No comments:

Post a Comment