Tuesday, April 16, 2013

Akhir kisah Kala Cinta & Wahyu Bersatu..

Ramai pulak yang search kat blog saya ni - akhir kisah Kala Cinta & Wahyu Bersatu a.k.a Cinta & Wahyu yang tgh tayang kat Tv AlHijrah skrg tu kan..

Huhu.. sbenanya saya pun x tengok yg kat tv, sy tunggu ianya keluar di youtube baru sy tgk.. sbb bertembung dgn slot Ustazah Fatimah Syarha di radio Ikim.. ^-^

Ending cerita tu pun baru habis shooting di kemboja,
saya x taula endingnya versi drama macam mana sbb katanya jalan cerita tu dah ditukar 70% dari versi novel.

Apa yang pasti, cinta Amir Mukhlis dan Balqis pasti lah bersatu... (",)

Kalau dalam novel, Balqis lari g Mesir.. Amir Mukhlis cari Balqis kat sana...
Balqis terima Amir Mukhlis (Ke AM yg terima B) .. pastu habisss....

Yang drama ni.. mengikut apa yg sy follow kat FB.. cuma ditukar tempat aje lah kot.. bukan di Mesir tp di Kemboja...

Sama-sama kita tengok lah nanti ye... ^-^



*saya frust... frust...

eh, rupanya watak Balqis tu pun x berhijab di dunia nyata... baru saya tau......

Semoga beliau diberikan hidayah... aminn ;)



pics hasil google

1 comment: