Monday, March 18, 2013

Upin Ipin lompat dari komik

Biasa tgk dalam tv je watak kartun lompat keluar dari komik @ tv, 
kali ni real punye tgk depan mata..(melalui perantaraan hp la tapi..;p)

Magic kan? ;)

Husna terjerit2 tgk Upin Ipin faveret dia tu melompat keluar dari komik

Tak caya?


Tgk ni.. 



Real x?
Upin Ipin muncul dalam bilik kami.. hihi ;p


Ni apps terbaru dari Lescopaque utk pengguna smartphone

Memula, download apps tu dari PlayStore

Tu ha, yg bawah sekali

Pastu dapatkan majalah komik U&I Isu 38
Pastu scan kat logo 3D dlm majalah tu, 
nanti tgkla Upin Ipin melompat keluar..

Fuhh! Bukan anak2 je teruja, umi n abah pun teruja sekali..hehe.. jakun kot


Memula umi x tau nak amik gambar acaner sbb ada 1 je phone kn, kena tgu abah balik la nampaknye,
Pastu baru teringat, kan boleh guna S Pen


Maka terhasil la pic2 semua ni..

Umi pun post kat Instagram


Tak sangka pastu Lescopaque pun share kat Instag diorg gak..

Dah malam baru teringat, klu ada kat Instag mesti ada kat FB gak, lampi betul umi ni..hehe

Hihi.. glamer jap Husna kat page U&I


Zaman serba canggih ni, macam2 kan manusia terfikir nak cipta
Tak penah terfikir dek akal ada benda macam ni


Yang bestnye, figura U&I yang pop up tu, siap ada muzik latar n siap cakap 'Hai' lagi tau..
Pulak tu, bila kita tekan S Pen utk ambik gambar, boleh pulak dia posing..

Tgk pic bawah ni


Comel je U&I posing bila tau org nak amik gambar dia..
Hihi.. macam2


Comel x kak ton?
Comel..comel..comel!

(",)

No comments:

Post a Comment