Monday, January 14, 2013

Girl o' mine

Cikgu sekolah husna mintak gambar saiz passport, so sabtu lepas bawakla dia utk g ambik gambar..

Since skrg officially dah sekolah, so pesan siap2 kat dia 

"Husna dah x boleh bukak tudung tau, gi mana2 mesti pakai tudung.. kalau x ustazah marah.." 
Jawapan dia lg advance
"Bukanla umi, ustazah kata nanti Allah marah.."

(umi termalu sndiri dgr jawapan husna..hehe) :')

Piccass anak dara masa outing sabtu lepas...

a friend said "tidak syak lg ini anak ayu" hehehe
copy paste sgtt ;p



sweet <3 p="p">
gaya dah matured dah, tapi nampak mende alah ni nangis nak naik..hmmm..






 hasil
(",)

Balik rumah,. sekeping pic ni letak dalam album family.. Pastu, adik wafiq biasa la..sibuk nak tgk juga..

Husna : "Umi, tgk tu adik wafiq nak tgk gambar org cantik..."

Kitorang semua tergelak.. husna-husna.. kecik2 ni xpela nak perasan.. dah besar nnt x yah nak annoying sgt perasan cantik..huhu..

No comments:

Post a Comment