Sunday, December 9, 2012

Naik Kapal Angkasa

Semalam naik kapal angkasa..
hebat kan?

Betull.. x tipu..

Ni haa.. kapal angkasanya..
Kapal angkasa Boboiboy
Hehe


Ermmmm...
Ingatkan pengalamannya sama cam naik helikopter stimulator kat Petrosains tu.. 
Bayarla RM5 dewasa kanak2 RM3 ..

Tapi.......

Emm... 
Nanti klu ada jumpa mende alah tu cuba la sendiri ek ;)


Since Husna x minat pun dak boboi ni..so dia macam blur skt
(dia kan 'kipas-susah-mati' budak kembar botak je)
umi n abah pun blur
cuma kenal boboiboy, atuk n yaya je

Husna just layan umi suruh dia posing sana sini je
Keghairahan dari dalam diri tu xde..hehe



Bila abah cakap, pasni kt tengok 'Mimi' lak nak?
Barula dia excited..

Next n3

2 comments:

  1. dekat mana ni?nak pergi juga.hehe.

    ReplyDelete
  2. hai aida. ni kat Riyaz Heritage sempena Monsoon Cup di Terengganu
    pas ni klu ada karnival Bananana Land boleh la. karnival tu pusing 1 malaysia ;p

    ReplyDelete