Monday, December 10, 2012

Klik2 Monsoon Cup

Dua post sy sebelum ni tu x sy nyatakan lokasinya..

Tempat yg sy pergi tu adalah Ri-Yaz Heritage di Pulau Duyong, Terengganu. Ada acara Monsoon Cup 2012 berlangsung 3-8hb baru2 ni.


Well, spt biasa.. kami pergi pada hari last & apabila semuanya sudah berakhir.hehehe
Sekadar nak bawak jalan2 Husna je.. tu pun sbb tghari tu tgk ada iklan ada Bananana Land sekali kat sini..



Nape ntah nak pakai spek hitam 
Silau katanya

Adala juga bayang kapal layar tu haa, kata dtg tgk monsun cup kann..hihi



Cantik tempat ni
Klu xde event cenggini xde nya nak sampai
X mampu (ada gov rate x?hehe)




Seronok jalan2 bila ada photoG yg rajin
hihihi
^____^

No comments:

Post a Comment