Monday, November 5, 2012

Cousin's wedding

Selepas beberapa trip yg tertunda, akhirnya dapat juga sy menyertai hari bahagia sepupu saya ini.

Masa bertunangnye, plan nak pegi tapi tiba2 ada masalah pasal dokumen lapor diri kerja ari tu.

Masa kendurinye, plan nak pegi juga tapi tersekat jem mcm yg sy cerita kat n3 lepas..

Kali ni rombongan ke rumah pengantin lelaki, nyaris x jadi juga sbb limited masa. Tapi sy decide utk amik cuti 1 hari, alhamdulillah kali ni jadi..hehe..

Destinasinya adalah Gambang, Kuantan.

On the way pergi ~ yea, kami mmg suka berhimpit dlm 1 keta... kan ke lagi mengeratkan silaturrahim namanya..hehe.. ;p
Sbnanye sbb nak gilir2 drive, abah sy cepat ngantuk klu drive long distance, naik 1 keta leh gilir2 ngan hubby..

 Sementara tunggu pengantin tgh bersolek..


My sweet sister ;)


 The 'perantin'..hihi..
Next year yg baju kuning tu plak..wiwitt ;p

 Perantin wif mak de n ayah de.. ;)


Sy mmg sentiasa nampak mcm pregnant dlm gambar...huhu



Para comel-comel sekelian ;)

Sebelum balik, tinjau ke dalam Gambang Waterpark jap.. Sian pulak kat husna semangat ingat nak masuk, hakikatnya nak tgk dari luar je.. 
Dah pukul 2 time tu x berbaloi klu masuk pun..
Takpela, next week umi cuti panjang, umi bawak husna n adik g waterpark ye..;)

Bye 
(",)

3 comments:

  1. cantiknya bj weddimg kaler grey kan..

    ReplyDelete
  2. hai alycia tq drop by.. a'ah, paling berkenan ngan selendang dia.. grey+pink mmg cantik ;)

    ReplyDelete