Thursday, November 29, 2012

Bukit Keluang, Besut

Dah laaamaa lepas
Tapi nak masuk jugak dlm blog..hihi

Ni cerita
Hari Keluarga UMK
6 Oktober 2012
Bukit Keluang Beach Resort
Besut, Terengganu


Saya x bercadang nak join sgt pun, just nak bawak anak2 g jalan je..

Gerak dari rumah pukul 9.30, dekat pukul 12 baru sampai
Memang obvious intention nye x nak join family day..hihi

Sampai2 pun dah acara last2...
Tunjuk muka jap.. pastu blah... hehe

Layan piccass je..


Ye..awak mmg tetap comel buat muka macamana pun...hihi ;)



Lobi
Cantik kott.. ;)


Rumah saya
Hihi..berangan



I think this chair is kind'a
weird
scary


perahu panjang
smp x muat masuk gambar


my cinderella ;)


Apple of my eye



Cuaca sgt panas membahang
Bekalan yg kami bawa x sempat pun nak makan sbb x snggup nk turun 
Singgah masjid solat n rehat jap
Segarkan badan anak2
Straight balik KT
Tp xkan nak bawak balik semula bekal tu kan

Singgah berkelah d Batu Buruk pula
next n3
hihi ;)

*kan dh ckp byk n3 tertangguh (",)

No comments:

Post a Comment