Thursday, November 29, 2012

Batu Buruk compilation

Sebenarnya Batu Buruk ni tiap2 minggu pun pegi..
Compile je la sume gambar yg pergi waktu lain2 tu..hihi

******

Yang ni,
Balik dari Bukit Keluang (n3 lepas), kitorg decide nk habiskan dulu bekal makan before balik rumah
X kan nak bawak balik semula bekal yg penat sy bangun pagi2 masak tu..hihi
Kang kena gelak ngan ngan bapa mertua sy lak.. ;p

Bukan buat apa pun, makaroni goreng je..
Sampai di Batu Buruk, topup KFC je..
So jadila makaroni berlauk KFC.. layann...




*****


Another fine day @ Batu Buruk..
Nak layan Husna main ngan SandCastle Tools dia tu...
Rumah kat pantai mende alah tu wajib anak2 ada..hehe



Terpaksa main jauhh dari pantai..
Sbb cuaca panas...
X syokla tgk husna main sbb IstanaPasir dia x jadi sgt.. nak siram2 air pun x leh..

X leh nk g petang sbb umi dah nak naik bas kul 6... sobs :'(

******


Next, di hari yg lain pula..
Sbb x puas hati tgk husna main kt tempat yg pasir x meriah sgt..
Tp pic dia buat istana pasir nan hadoo.. nape ntah x snap..
Xpe, nnt 4sure dtg lg..in shaa Allah..hehe ;)

Pic mkn ada la
eh,sbb pe asik kfc je ek?
sbb kfc dekat situ je.. sblum smp pantai singgah kfc dulu.. tu yg asik kfc je klu dtg sini...



Wafiq n 'kfc' dia
asal dpt makanan beres la ;)


******

Di hari yg lain plaks,
Kali ni x lepak tepi pantai sbb tengahari
Ambik adik ipar sy kerja, 
kt umah x de org, kak iparnye ni xde kerajinan nak masak ari tu..hihi
Singgah di A&W di Batu Buruk..


Husna n 'ayam upin ipin'(drumstick) mmg x dpt dipisahkan
betul betul betul 
(",)

Tuu adik ipar sy yg comel

Makan dari ruangan ni leh layan view pantai


Tuu hasben sy yg comel
ecececehh
^___^

Wafiq tgh meng'ayat' mknn kakak..hehe

tgk muka Wafiq
Apa yg dia geram sgt kat kerusi tuu

******


Oklah
Cukupla dulu tu n3 Batu Buruk buat kali ni
Lepas ni confirm2 ada lagi punye..
Hihihi.. nak wat camno.. dekat rumah...

Alhamdulillah... aman & tenangg duduk tepi pantai...
Indah ciptaan Allah
(",)

No comments:

Post a Comment