Wednesday, November 28, 2012

Anak2 @ rumah lama

Balik ke Bangi.. Husna lah yg paling happy...
Mungkin dia pun seronok 'kembali' ke kehidupan lama dia dulu...
Bila balik sini, x payah keluar mana2 pun x apa..
Ada je benda dia nak buat n explore.. x nmpak bosan pun..
Especially dia suka sgt kumbah balik brg2 lama dia...
Mainan2 n buku2 dia masih banyak kat sini...
Setiap kali tgk brg2 tu sume mesti dia akan excited sambil sebut perkara2 & peristiwa2 berkaitan ngan brg2 tu........

Balik kali ni.. pesan siap2 kat Husna..
Kita datang umah ni sekejap je.. bukan nak duduk sini terus..
Sekarang kita duduk rumah aki.. kita duduk sini seminggu je..
Dia angguk....
Tapi matanya redup.....
:'(

..
..
..

Btw,
Jom layan piccass sepanjang di sana....

Abah g kerja.. so tinggal umi n anak2 je di rumah...
Seminggu menyandang jawatan idaman ~ fulltime housewife
n.i.k.m.a.t
in shaa Allah.. saya harap gelaran tu akan disandang buat selamanya..
S.O.O.N
(",)



ada org kata - mcm sama Wafiq n Ipin tuu
ye ke

mak mentua sy kata -sbb ms pregnantkn dia dulu asyik dok 'celah' U&I je
pregnant 4 bulan

pregnant 6 bulan

MUNGKIN TIDAK!!


ini namanya ~bermalas-malasan~ ;)

ini budak kuat makan
pukul 8 pg bubur semangkuk
layan bosan -biskut babybite 2keping-
pukul 10 roti separuh ketul (roti yg 60sen tu)
pukul 1 bubur lg semangkuk
layan bosan -biskut babybite 2keping-
pukul 3 baki roti lagi separuh ketul
layan bosan -biskut babybite 2keping-
pukul 6 bubur
klu x tido lg - apa yg umi, abah n kakak makan dia pun tumpang sekaki

b.a.b.y.b.o.y




kakak yg sgt matured n behave
umi saaaayanggg husna
(",)

budak lasak ni
umi pun saaaayanggg juga
;)

Malam.
Dah janji nak bawak husna g makan kat kedai U&I

Ok..sy dah mentioned earlier..sy ni kolot skt sbb x suka keluar mlm..
Ekceli, ni 1st time bawak Wafiq keluar malam...
Dan dia memang x suka....
Sori ye Wafiq.. kacau waktu tido..hihi



No recommendation from me utk dtg sini..
Utk bawak anak yg minat utk jamu mata ngan karakter U&I bolehla
Tapi klu utk puaskan tekak.... emmmmm........

Nnt kita sambung cerita esok nye
Abah x keje.... weeeee..!! ;)

No comments:

Post a Comment