Wednesday, October 31, 2012

Aidiladha



 
 Abah umi dah ready, anak2 buat hal masing2..hehe ;p





 Aki ~ sporting as usual..hihi


Wafiq yg sukaa tgk Kak Husna pakai tudung..

Pipi adik mmg sentiasa jadi mangsa kakak.. ;)


Sedikit trivia raya ari tu:

Raya kali ni x buat korban satu family macam kebiasaan,
due to limited time sbb family mertua nak kena rushing ke kelantan utk kenduri sepupu sy..

Cuma setelkan akikah wafiq yg asyik tertangguh saja (disebabkan faktor perpindahan sy-semua planning jadi kucar kacir..huhu)

Sy balik ke rumah family dulu di Kota Bharu, x terus pergi ke tempat kenduri di Jeli.
Tiba hari majlis, dengan penuh semangat kami bertolak dari KB ke Jeli dan plan terus balik Terengganu..

Apakan daya, kita hanya merancang..hehe.. Jem sgt-sgt terukk... 

Sampai satu tahap, 2 jam kandas kami hanya bergerak 4km.. Anak2 dah kepanasan, kebosanan.. Wafiq dah gian nak merangkak, nak membuas..hehe
Kami ambik keputusan, pusing terus balik Terengganu saja, x jadi g kenduri..
Pun jemm teruk sgtt...

Sudahnya kami turun rumah 10 pagi, 11 malam baru sampai rumah....

Sampai rumah, parking je kereta kat porch.. ayah mertua sy pelik nape tak keluar2 sume org... rupanya 4 beranak ternganga tido dalam keta..hehe..

No comments:

Post a Comment