Tuesday, August 7, 2012

Husna's new haircut..;D

There you go..
Hee..comel x?;D

Ekceli dah lama plan nak potong rambut mek Husna ni.. sbbnya kesian tgk dia menggaru2 kepala... Husna ni ada sejarah ekzema.. tengok sini --> Husna n ekzema 
in fact sampai skrg ekzema nya masih ada.. Kalau berpeluh n rimas sikit mulala tangan dia tu x duduk diam, kita yg menengok ni pun rimas...
Kalau ikutkan mmg saayang sgt-sgt nak potong rambutnya yg sokmo 'jadi perhatian' tu... (selalu org salah anggap kami kalerkan rambut dia...ada yg pandang semacam je..ada yg puji.. ada satu pasangan Filipino pernah tegur n cakap dia wish anak dlm kandungan dia rambut mcm husna..hihihi....)

Tapi, xpela... nnt Husna dah besar sikit boleh simpan rambut panjang2 lagi...

Husna pun nampak selesa sgt dgn rambut baru dia...


Tapi yg penting, anak ummi tetapp comell ;D

1 comment:

  1. ala, dh pendek.. sayangnyer!!!
    rambut husna curly erk..?
    tp tape pendek pon, senang nk sikat n jaga.. =)

    ReplyDelete