Thursday, January 5, 2012

Selamat tahun baru 2012

Assalamualaikum...


Wah,separuh tahun saya 'lupakan' blog ni... 2011 been so hectic...baaaanyaaakkk benda berlaku dalam hidup saya.... suka & duka..alhamdulillah...harungi seadanya...bersyukur masih dikurniakan nikmat untuk terus hidup & mperbaiki diri...


Belum terlambat kot nak wish 'selamat tahun baru 2012' .. bagi yg kerja, ari ni baru 3 hari bkerja d tahun baru... mesti agak kelam kelibut sikit kan..hehe..saya la.. x taula org lain.. Ekceli skrg sy tgh bertungkus lumus menyiapkan sume kerja2 kat opis ni sbb nnt nak bercuti panjang ni... harap2nya xde masalah yg timbul sepanjang ketiadaan sy nnt.. (mode skrg: risau..) tu yang kelam kabut sikit...


Oh ya..! tadi sy cakap nak cuti panjang kan..hehe..xdela panjang sgt pun...nnt nak cuti bersalin.. 3 bulan jek... skrg ni 3 bulan tu kejap je, pejam celik pejam celik..da abis 3 bulan.. kan? ;)


So, skrg ni.. d samping sibuk ngan keje2 kat ofis.. sibuk ngan dak kecik Husna tu.. sibuk gak ngan persiapan nak sambut baby baru ni... Alhamdulillah.. setakat ni sume berjalan lancar... Alhamdulillah lg sekali sbb setakat ni kandungan sy xde masalah.. ibu n baby are doing great... oh ye, bercakap pasal pregnancy kali yg ni...baanyaakk benda sy nak tulis kat sini,.. utk rekod n kenangan sy juga.. nnt kat next post la...hehe..;)


Kasi up 1 gambar mak buyung..hehe (",)




No comments:

Post a Comment