Thursday, March 24, 2011

Lagu zaman cintan..haha



Tengah wat keje..tetiba teringat dulu2 sy ada suukaa sgt ngan satu lagu Siti ni..
Ala2 lagu zaman bercinta jugakla..maklumla dulu cinta jarak jauh...hehe ;)

Bila nak cari tadi sy mmg lupa langsung tajuknye... yg saya igt ada perkataan 'jendela' 'senyum' ngan 'bulan' je...
Kenapa ntah..nak jugak cari lagu ni usaha jugakla dgn keyword yg ada.. x pasal2 dekat 15 minit dok meng'google'.. Akhirnya jumpa jugak..hehe...

****Emm..teringat zaman2 tulis surat cinta dulu....hahaha....;)

Wednesday, March 16, 2011

Husna's besday is coming over..

Assalamualaikum ;)

Emm..lg 2,3 hari je nak besday husday yg ke-2.. tp x de plan apa2 lg ni... adehh..mmg kebizian yg melampau ni... tp x la sampai besday anak pun tak ingat..ingat.. cuma tak ingat nak plan je..

Apa yg best ek..

1) Wat besday party (masalahnye malas nak memasak n mengemas umah...hihi..)

2) Gi bercuti (masalahnye cuti sy beku sampai bulan 6..)

3) Bagi hadiah..(masalahnye time x besday pun dah asik kasi hadiahh je..)

4) Buka 1 lagi saving account utk dia..kali ni leh pilih yg jenis pelaburan lak kot..(tp apa yg ok ek..?)

5) Balik kampung...(ini cadangan 'bidan terjun' dr incik Oyie..sy kata x payah cari pasal, dahla minggu ni last cuti sekolah, nak berasak jem ke..)

6) Celebrate bertiga kat umah je..cam tahun lepas.. (sbb tahun lepas dia demam masa besday dia..)

7) Wat biasa je..cam xde apa2..hehe..(cian pulak kat husna...)

Emm..nanti la sy update yg mana satu pilihan sy ye.. besday nye hari ahad ni.. dah besar anak umi..makin bijak dia..mulut pun makin rancak.. ;)