Wednesday, March 16, 2011

Husna's besday is coming over..

Assalamualaikum ;)

Emm..lg 2,3 hari je nak besday husday yg ke-2.. tp x de plan apa2 lg ni... adehh..mmg kebizian yg melampau ni... tp x la sampai besday anak pun tak ingat..ingat.. cuma tak ingat nak plan je..

Apa yg best ek..

1) Wat besday party (masalahnye malas nak memasak n mengemas umah...hihi..)

2) Gi bercuti (masalahnye cuti sy beku sampai bulan 6..)

3) Bagi hadiah..(masalahnye time x besday pun dah asik kasi hadiahh je..)

4) Buka 1 lagi saving account utk dia..kali ni leh pilih yg jenis pelaburan lak kot..(tp apa yg ok ek..?)

5) Balik kampung...(ini cadangan 'bidan terjun' dr incik Oyie..sy kata x payah cari pasal, dahla minggu ni last cuti sekolah, nak berasak jem ke..)

6) Celebrate bertiga kat umah je..cam tahun lepas.. (sbb tahun lepas dia demam masa besday dia..)

7) Wat biasa je..cam xde apa2..hehe..(cian pulak kat husna...)

Emm..nanti la sy update yg mana satu pilihan sy ye.. besday nye hari ahad ni.. dah besar anak umi..makin bijak dia..mulut pun makin rancak.. ;)

2 comments:

  1. celebrate kecil2 pon ok..janji ade kenangan..:-)

    ReplyDelete
  2. biasanya saya beli kek.. celebrate kat umah anak beranak jer.. hihihi.. janji dia merasa pengalaman sambut birthday..

    ReplyDelete