Tuesday, January 4, 2011

Zaman kebizian sudah mari..!

Assalamualaikum ;)

Banyak cerita nak share ngan kwn2 sume, tp x de masa nak update..byk kerja..huhu..
Zaman2 kebizian sy suda menampakkan tanda2 nye..hehe.. bulan 1-6 mmg peak season bg sy..

Kalo bulan2 selain2 dari tu sy agak relax bole la nak berpesta update blog, tp start bulan ni mungkin akan jarang nampak kelibat sy kat sini..

sy mtk maaf, nak bw pun x sempat..ada masa sy akan bw umah kawan2..

Adik2 praktikal sy season lepas ~ Sue n Teha

(korang sgt bertuah sbb berpraktikal pd 'relax season' ~bole la korang berjimba sakan ye..hehe)

7 comments:

  1. aku dah nak habis peak season 6hb ni. tak sabar nak cuti panjang ni.

    ReplyDelete
  2. sian ayu bz..
    xper ayu
    utamakan apa yg perlu diutamakan

    ReplyDelete
  3. xpe2.. take ur time..
    bila dh x bz, buleh la layan blog plok..

    ReplyDelete
  4. tak mo kene gak update blog.. kalo tak sy datang umah ayu kita update live.. hahahhaa

    ReplyDelete
  5. tak per.. kita dulukan mana yg lebih penting..

    ReplyDelete
  6. kite bizi blog ttp nak update...hehee
    sanggup tgh mlm buat entry tau...

    ReplyDelete
  7. hehe..btuah nye ktorg.. :)siap ada "klas tmbhn" lg kan,k.ayu.. ;) seronokla... :)

    ReplyDelete