Friday, January 14, 2011

Selamat pagi ;)

Assalamualaikum..
Selamat pagi semua ;)
Seperti biasa,setiap hari adalah perjuangan yg x berkesudahan..

Mungkin xdok masa nak update..

Sebelum ribut angin puting beliung mula datang melanda saya, baik sy update jap..

Awal tahun sume orang sibuk, kita ada hal, keutamaan & kepentingan masing2..

Semoga kita pun sedar utk menghormati keutamaan & etika kerja orang lain juga..

Peace (",)

Gambar recycle yg diedit..sabar je la..

10 comments:

  1. hi ayu... singgah lalu ni. sihat ker?

    ReplyDelete
  2. selamat pagiii..
    selamat bekerjaaa...

    ReplyDelete
  3. singgah sini...recycle pon janji ada kelainan setelah edit2....hehe

    ReplyDelete
  4. daughter or son tetap menjadi best friend mummy....hehe tamak!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ;)

    NM~alhamdulillah sihat, emosi je yg x sihat, asik hanginn je ngan customer ni..hehe

    K.Rozi~selamat pagi juga (eh skrg dah petang) hehe ;)

    Fieza~hehe,dah lama x menyenap, recycle gamba lama je la..hehe

    K.Aza~ai baru ada dotter..nanti ada son plak jadi tamak jugak..hehe

    ReplyDelete
  6. selamat petang... saya punya son pun boleh jadi best friend jugak..hihihi..

    ReplyDelete
  7. kak min~tukar la ayat tu utk disesuaikan ngn son plak ;)

    ReplyDelete
  8. hai dear amy baru sempat nak singgah sini. mama and anak dara dua2 comel..i like

    ReplyDelete
  9. ayuuu...
    tahniah menang lukcy draw...jom singgah umah tgk result!

    ReplyDelete
  10. hai dear amy singgah di hari isnin, sihat ke..sunyi dan sepi je mesti busy niekan..

    ReplyDelete