Friday, December 24, 2010

Weekend datang lagi..

Ari ni jumaat dah kan..kejap je masa berlalu... baru je isnin dah jumaat..pastu weekend pastu isnin pastu jumaat lagi..hehe..mcm tu la.. pejam celik pejam celik..masa terus berlalu.. nanti nak masuk tahun baru pulak kan..hmm..

Suka weekend sbb bole rehat2, lepak2 atas sofa tgk tv (layan segala macam marathon yg x sempat nak catch up masa weekdays), masak2, main ngan husna puas2, jalan2, window2 shopping, lepak2 makan goreng pisang kat tasik cempaka sambil layan husna kat playground, aerobik2 pepagi pun di tasik cempaka juga (lepas aerobik konon membakar lemak, pastu g breakfast kat KFC makan lemak pulak)

Owh,ini adalah n3 berangan sy (mood nak buat keja dah ke laut d petang hari jumaat ni)..
Suka juga weekend sbb husna sgt hepi x payah g skolah.. suka tgk dia menghuru-hara kan ruang tamu dgn mainan yg dia x main pun.. dia tabur sana sini pastu pegi punggah tupperware sy buat main...Sy belikan set main masak2 utk dia, dia x heran pun,. lagi suka main dgn bekas2 n senduk sudu garpu yang real punye.. adoii la husna...

Apapun suka weekend sbb weekend adalah REST TIME..!

*oh,minggu ni x ble nak rest sgt kot.. nak pegi melawat adik praktikal sy kat hospital, nak g beli cloth diapers husna, dua-dua kat klang.. nak gi beli kitchen equipments sy yg dah punah ranah sume tu, nak gi cari baju & kasut baru utk husna n abah, nak gi terminate BB Celcom & x lupa nak cari hadiah contest ;).. Nampaknye sofa faveret sy yang empuk & nyaman tu x berteman la hujung minggu ni..hehe..

5 comments:

  1. weekend ni aku tak bole rest.
    kena berumah kat opis lah. hadoiiiiiii.

    ReplyDelete
  2. pasal masak2, teringin nak beli kat anak set dapur mainan kat toy'r'us tapi dah lari budget..hehehe..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum ;)

    PZI~ciannye ko..xpela,cukup bulan claim ot..haha

    NZA~salam kenal ;) hehe,kita xde can cuti2 ngadap lappy, ada je tgn2 kecik sibuk sama..hehe

    K.AZA~hehe,beli la kak, kat toys'r'us ada yg real punye edisi kecik,klu akak x cukup kuali nak goreng telur boleh pinjam ngan ana jap..haha..sharing gitu..

    ReplyDelete
  4. salam ayu..
    camne cuti? semua ok?

    mmg weekend sgt2 bes kan? eehhehe

    ReplyDelete