Friday, December 17, 2010

Tepek lg..@ PCB..

Assalamualaikum..;)
Biasa le edisi petang...
tepek jgn x tepek..
ni last dah, pasni dah xde dah..hehe
Ni ms g PCB ari tu..
Dah lama x jenguk ke sana..
Ombak sgtla kuat, patutla pantainye makin lama makin terhakis..
Owh,ni bukan tempat sy dating ye..hehe
..~My Happy Family~..

Ada budak takut ombak..hahaha.. menjerit2 dia bila ombak 2 datang..



Gambar ni bukan di ambik senget, tp x tau la nape sume posing senget kecuali oyie..
angin kuat sgt kot..hehe..


wif Adik, sepupu sy (tuan punya DSLR ni, ai x mampu lg nak beli..huhu..)


Bila dah jauh baru excited tgk ombak..cuba klu g dekat..hehe..


Mana air husna x sampai2 lg ni..?;)

Cam biasa umi pun nak enterframe..hehe..

Tu je..abis dahh..hehe..bye ;)

8 comments:

  1. salam....bestnye ayu..dah lama kita x jejak kaki kat pantai....btw,pic senget tu antara pic yang sangat2 menarik perhatian ku hehehehe....cun bangat.

    ReplyDelete
  2. balik klntan ahad ni...pcb, xpenah gi..huuuuu~

    ReplyDelete
  3. As'salam..

    Pcb layan colek malas best nie..

    ReplyDelete
  4. As'salam..

    ye ke alamak dah ada orang daftar pakai name sinar raudah la hu3.. x sempat nak daftar untuk coming bisness nanti sedihnya anyway thanks ayu..

    ReplyDelete
  5. lama xker PCB
    teringat sotong tepung emmm bestnyer

    ReplyDelete
  6. ASSALAMUALAIKUM ALL..

    Haha..sori lambat reply komen...

    ECHA ~ hehe..sume senget ditiup angin ;) thanks datang ye, sy pegi umah awak, tapi x tinggal jejak..huhu

    SACHI ASUKAI ~ selamat pulang..salam kenal ;)

    AMY ~ selalu g pcb tp x penah makan colek..hehe..
    itula, sy tengok nama tu terus teringat kat amy, usha jugak profile kot ada kaitan ngan amy ke..hehe..

    NOOR ~ sedap ek noor, sy pun x penah rasa..hehe..;)

    ReplyDelete
  7. tak pernah pegi pcb, padahal tiap tahun ikut mak balik kelate. hehehe

    ReplyDelete
  8. wah!! pergi bercuti ya! best kan kalau mcm nie.. spend time dengan pasangan serta anak juga.. bertambah erat la ya.. anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

    Ini entry terbaru saya..
    Cara cepat tingkatkan traffic
    Nikah Gantung selesai masalah Seks bebas
    Mari lah ROGOL saya!
    Kurang ajar punya orang tua!

    ReplyDelete