Monday, December 20, 2010

Makan budakk..!!

Assalamualaikum (",)
Haha..lambatnye sy bersiaran ari nih...hehe,sy ada je, on9 je..baca blog kawan2..tp x tinggal jejak @ komen pun.. sy pun sempat nak pos apa2 hari ni.. Keje banyak..huhu....

plus melayan customer yang manja bagai rasa nak sembur jek... antara soalan2 yg sy kena layan ari ni (yg buat sy rasa terlekat kt dinding) ialahhh......

"ayu, mission company kitorang apa ye?"
(sapa yg board of directors ni?ada ke tanya sy mission company dia apa..)


"ayu,cek yg sy bayar tahun lepas tu sy bayar invois yg mana ye?"
(note that sy handle pembayaran ratusan company, ratusan invois, bole dia tanya sy sekeping cek yg company dia bayar tu utk invois mana....tahun lepas pulak tu...)


dan pemenang bagi soalan paling sy rasa nak lastik orang ialahhh....


"ayu,company kitorang pakai bank apa ye?"
(yang bertanya adalah kerani company tersebut yg jaga 1 company tu sahaja sedangkan sy adalah outsourced accountant yg jaga 300 company...lu pikir la sendiri... selama ni u berurusan setiap hari pakai bank apa?....adoii..)


disebabkan sy sibuk melayan soalan2 sebegitu la sy x sempat nak hapdet blog sy ari ni..


Sekian..

MAKAN BUDAKKKK!!!!

2 comments:

  1. sabaq naa ayu.
    aku pon biasa layan soalan b***h macam tu.
    nak cek payment dia kitorang dah bayar blom tapi tak tau nombor invois.
    bila soh carik banyak alasan.
    pahtu mula la kata kami tak boleh tolong.
    pang sekali baru tau.

    ReplyDelete
  2. camtula keje if libatkanorg luar..

    makanbudak? kek sape tuuu kek anibersary ke?

    ReplyDelete