Thursday, December 23, 2010

Hadiah contest saya..

Saya belum bagitau hadiahnye kan... buat saspen jek..
Oh ya..nak bgtau la dulu.. hadiahnye biasa2 je.. kita wat contest suka2 je kan.. Xde la hadiah rantai emas ke,percutian ke.. mintak hampunn..x mampu..hehe..
Hadiahnye sy belum beli lagi.. biasanye sy akan tengok pemenang dulu baru cari hadiah yg bersesuaian..bole x gitu..hehe..
Nak kasi u oll pilih la.. hadiah pilihan mana yg u olls nak...
1) LINGERIE (seksi gitu..hangat x?haha)
2) Barangan penjagaan diri dari ELIANTO
3) Barangan penjagaan diri dari THE BODY SHOP
4) Barangan dari Tupperware Brands
5) Barangan dari COSWAY
Ha, pilih jangan x pilih.. pilih 1 je tau..hehe..
..till next..;)

4 comments:

  1. amboi hadiah:-) meriah gitu..brg body shop or tupperware tu mcm best...

    ReplyDelete
  2. nak lingerie if boley... hehehee... tapi if susah brg body shop pun oke..;-)

    ReplyDelete
  3. nak pilih hadiah boleh tak? ngeheeeeee. tak kisah la pape tapi taknak yang no 1 sebab saye tengah preggy 8 months. sangat tak sesuwaiiiii hadiah tu. hiks! (kalau boleh nak hadiah 3 or 4.. hehe)

    ReplyDelete