Thursday, December 23, 2010

DAN PEMENANGYE IALAHHH....

Ya ampunn..2 kali sy tertekan publish post td.. baru tulis tajuk g tekan enter plak.. sori ye semua..;)


Ok..seperti yg dijanjikan..... Sy akan umumkan pemenangnye ari nik jugak.. so weekend ni bole la sy merayau2 cari hadiah..


PEMENANG KATEGORI
SAAT YANG BAHAGIA ~ Paling Romantis~


Misz Beauty


Sila beri tepukan pada misz beauty yek... Gambar ni sgt romantik kan..hehe..;)


*


*


*


PEMENANG KATEGORI


SAAT YANG BAHAGIA ~Paling Sempoi/Lucu~ Mrs Zura
Tepuk jugak utk Mrs Zura....;) haha, tiap kali tgk gambar ni mesti sy tersengih2.. u berdua mmg sempoi la.. sapa punye basikal jadi mangsa ni..hehe..




and lastly..


*


*


*




PEMENANG KATEGORI




Kisah 'Pengalaman kali pertama di rumah mertua' paling best..


AKMA

Boleh baca x cerita kat atas 2? klu x bole klik bawah ni

http://ayuoyiecontest.blogspot.com/2010/12/3-akma_17.html

Tepuk lagii....;) amacam,best x pengalaman akma masa mula2 kena masak utk keluarga mertua? suci murni la ikan pekasam tu akma cuci,hehe.. kekadang kita bukan x tau, tapi nervous punye pasal.. semua jadi x kena (",)
macam pengalaman sorang yg sy kenali masa nak masak nasi kat umah mertua.. tertukar beras n beras pulut.. seb baik masa tgh basuh tu mak mertua dia perasan..klu x 1 family la makan pulut ari tu..hehe..
*************************************
Okey.. berakhir sudah Contest yang sy anjurkan.. berpeluh-peluh dah ni..hehe..
Kepada MISZ BEAUTY, MRS ZURA n AKMA.. tahniah ye.. Boleh emelkan nama, alamat n no fon(just in case posmen x jumpa carik) ke emel sy:

Oh ye..to Winners.. klu free jengah ke n3 sy yg ni

http://mylilcutie.blogspot.com/2010/12/hadiah-contest-saya.html

n pilih hadiah yg u oll nak.. selewat2 nye sampai 6pm esok.. if xde respon sy akan decide sendiri..;)

Daa~

8 comments:

  1. ayayai!!!!!! beauty menang!!! tqqqqqq sangat2 pada puan penganjur tanah kedaung... sangat berterima kasih... weeeeeee;-) tahniah jugak pada pemenang yang lain... ;-)

    beauty nak pilih lingerie boley?? eheheheee ;-p

    ReplyDelete
  2. tehehehehe.... bes..bes... ada gak kawan ter senarai :))

    tahniah pada yg menang.. mmg seswai gitew :P

    ReplyDelete
  3. semua yang menang tue memang cute mum dah agak dah akan menang..
    tahniah..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah,menang juga contest kt blog nie...tume kasih tuan tanah...really2 happy..email akan menyusul kemudian...

    ReplyDelete
  5. Wahh!!Thnioah pada semua pemenang.. Mmg gmbor kenangan yg plg best.. hehee

    ReplyDelete
  6. gmbr2 yg mcm nak cium memang photographer suka suruh pengantin buat..nampak penyayang agaknya kan

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ;)

    MiszBeauty&MrsZura~ congrats ye, insyaAllah hadiah akan menyusul next week :)

    PnStoberi&CuteMum~thanks ye sudi join contest sy ;)

    Myra~tq ;)

    K.Aza~hehe..pengantin baru kan..romantik la sikit..time ni la photoG,mak andam sedara mara sume nak kenakan kita habis2..suruh buat aksi mcm2..hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada pemenang... :)

    ReplyDelete